Select your Top Menu from wp menus

O angajată a centrului de Sănătate Publică Bălţi va fi judecată pentru corupere pasivă

O angajată a Centrului de Sănătate Publică din municipiul Bălţi va apărea în faţa instanţei de judecată sub acuzaţia de corupere pasivă.

Potrivit Serviciului de presă al Procuraturii Generale, în februarie curent, femeia a pretins prin extorcare de la administratorul unui agent economic o mie de lei pentru a nu suspenda activitatea acestuia în urma încălcărilor depistate în cadrul unui control.

Peste o lună învinuita a fost prinsă în flagrant, în apropierea domiciliului său, imediat după primirea sumei extorcate.

Urmărirea penală pe acest caz a fost finalizată, iar cauza penală a fost expediată în instanţa de judecată pentru examinare în fond.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-angajata-a-centrului-de-sanatate-publica-balti-va-fi-judecata-pentru-corupere-pasiva/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19