Select your Top Menu from wp menus

O americancă, supranumită Albă ca Zăpada a murit, după 42 de ani de comă!

Pacientul care a stat cel mai mult timp în comă, o femeie din Miami, supranumită „Alba ca Zăpada”, a fost inconştientă timp de, atenţie, 42 de ani şi a murit la vârsta de 59 de ani. 

 În 1970, Edwarda O’Bara era o elevă de liceu veselă, populară şi cu un viitor luminos în faţă. Numai că pe 3 ianuarie în acel an, adolescenta s-a trezit tremurând de durere, deoarece forma orala de insulină pe care o lua nu ajunsese în sânge.
A fost dusă de urgenţă la spital şi, când încă era conştientă pe patul de spital, a rugat-o pe mama ei, Kaye O’Bara, să rămână cu ea. „Promite-mi că nu mă vei părăsi,” a implorat-o adolescenta pe mama ei, potrivit DailyMail, înainte de a intra într-o ireversibilă comă diabetică.
Mama şi-a ţinut promisiunea făcută fiicei sale, îndurând un program istovitor care să-i permită să rămână mereu aproape de fiica ei, până când Kaye a murit, în urmă cu cinci ani, atunci când Collen, mătuşa Edwardei a devenit principala îngrijitoare a Albei ca Zăpada.
Până miercuri, atunci când biata Edwarda a obosit să mai lupte…

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-americanca-supranumita-alba-ca-zapada-a-murit-dupa-42-de-ani-de-coma/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19