Select your Top Menu from wp menus

Nume noi şi vechi în Consiliul de Administraţie al SA Regia Apa Canal Orhei

 

 Consiliul de Administraţie (CA) al SA Regia Apă Canal Orhei are o componenţă nouă, după ce a fost aprobată săptămâna trecută de Consilului Orăşenesc Orhei. Componenţa finală a suferit unele schimbări în raport cu cea iniţială propusă de Primărie.
În varianta Primăriei, în componenţa CA trebuiau să ajungă doar consilieri din partea MSPR Ravnopravie şi viceprimarul Reghina Apostolova. În variantă care a fost aprobată, sunt şi doi reprezentanţi ai altor  formaţiuni politice.
Astfel, în afară de viceprimar, membri ai CA Regia Apa Canal Orhei vor mai fi consilierii Grigore Svecla şi Andrei Galesco de la Ravnopravie , dar şi Vitalie Balinschi (PLDM) şi Vladimir Guzun (PPEM) .
Singura persoană care se regăseşte în noua componentă a CA, este consilierul Ravnopravie Andrei Galesco, care este şi salariat  al Regiei Apa Canal. În perioada 2011-2014,   Galesco a fost consilier PLDM în Consilului Orăşenesc Orhei. În campania electorala din  anul curent, mai întâi a candidat  pentru functia de consilier orăşenesc din partea BE PPEM-Iurie Leancă, dar în preajma alegerilor a trecut  pe lista candidaţilor  de la Ravnopravie.

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/nume-noi-si-vechi-in-consiliul-de-administratie-al-sa-regia-apa-canal-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19