Select your Top Menu from wp menus

Numărul TOXIINFECTAŢILOR la tabăra din Peresecina, de câteva ori MAI MARE

Toxiinfectia in masa de la Peresecina a facut mult mai multe victime decat cele despre care am informat  in  amiaza zilei de ieri. Cu fiecare ora a zilei de duminica numarul intoxicatiilor continua sa creasca, majoritatea bolnavilor fiind spitalizati la Orhei si Chisinau.

Potrivit unui comunicat difuzat spre seara zilei de duminica de Centrul  National de Sanatate Publica,  in amiaza zilei  erau  deja identificati 106  bolnavi cu dereglări ale tractului gastrointestinal – greaţă, vomă, dureri abdominale, slăbiciune generală, scaun frecvent lichid, febră şi altele. Acestia  s-au dovedit a fi din randul tinerilor  din intreaga republica care s-au intrunit sambata la un eveniment organizat de Partidul Democrat la tabăra de odihnă Dumbrava din Peresecina.
La moment,  se  presupune ca toxiinfectia alimentara fost provocata de bucatele  livrate de o intreprindere de catering din Chisinau sambata seara si duminica dimineata pentru cina si pranzul celor 1900  de participanti la evenimentul cu pricina.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/numarul-toxiinfectatilor-la-tabara-din-peresecina-de-cateva-ori-mai-mare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19