Select your Top Menu from wp menus

Numărul moldovenilor care susţin aderarea la NATO a crescut

Numărul moldovenilor care susţin aderarea la NATO a crescut arata datele sondajului IMAŞ realizat la comanda IPN, Dacă acum 2 săptămâni pentru aderarea la NATO se pronunţau cca 25% din respondenţi în sondajul rezultatele căruia au fost făcute publice sâmbătă, pentru aderarea la NATO se pronunţa deja 27% din respondenţi.
În acelaşi timp a crescut şi numărul celor care se opun aderării la NATO de la 44% la 50%.
Directorul IMAŞ. Doru Petruţi a remarcat în cadrul unei conferinţe de presă că că numărul celor care se declară în favoarea aderării la NATO a crescut, probabil, datorită campaniei unor partide politice care promovează acest obiectiv.
Totodată, 50% din moldoveni ar fi foarte îngrijoraţi dacă Rusia ar încerca să invadeze Republica Moldova, 21% ar fi îngrijoraţi într-o oarecare măsură, iar 24% nu ar fi îngrijoraţi deloc.
Sondajul a fost realizat în perioada 8-19 noiembrie, pe un eşantion de 1128 de persoane peste 18 ani, în 81 de localităţi şi are o marjă de eroare de 3%.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/numarul-moldovenilor-care-sustin-aderarea-la-nato-a-crescut/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19