Select your Top Menu from wp menus

Numărul milionarilor creşte la Orhei

Numărul milionarilor domiciliaţi în raionul Orhei a crescut anul trecut. Potrivit datelor Inspectoratului Fiscal de Stat, în 2016 au fost înregistraţi 6 orheieni care au declarat venituri de peste 1 milion de lei. În 2015 numărul orheienilor-milionari era de 5 persoane.

Conform acestui criteriu raionul Orhei se plasează pe primul loc în republică, comparativ cu alte raioane fiind depăşit doar de municipiile Bălţi şi Chişinău unde s-au înregistrat 8 şi 357 de milionari, respectiv.

În total, anul trecut în republică au fost înregistraţi 422 de persoane cu venituri mai mari de 1 milion de lei, cu 64 mai multe decât în 2015.

Conform veniturilor în 2016, 345 de oameni au incasat până la 3 milioane, între 3 şi 6 milioane au incasat – 48 de persoane, 22 de oameni au avut venituri între 6 şi 11 milioane, iar 7 moldoveni au avut venituri anuale de peste 11 milioane de lei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/numarul-milionarilor-creste-la-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19