Select your Top Menu from wp menus

Numărul căsătoriilor, in CĂDERE LIBERĂ. Faţă de 2011 – de DOUĂ ORI mai puţine!

De la inceputul acestui an, in raionul Orhei au fost inregistrate 683 de casatorii sau de aproape 2 ori mai putine in raport cu  anul trecut.

Astfel, daca in 2011 primariile raionului au perfectat acte de casnicie pentru  1029 de perechi de tineri insuratei, apoi in  anul curent – doar 440. Dramatic a scazut si numarul cuplurilor , dornice sa-si uneasca destinele prin  intermediul  Oficiului Stare Civila (OSC) Orhei. Potrivit Iuliei Pulbere, sefa OSC Orhei numarul casniciilor s-a redus  de la 310, in 2011,  la 243 – in 2012.

Potrivit sursei, descresterea numarului  dornicilor de a-si oficia relatia este constanta in ultimii  ani. Tot mai multe cupluri,  spune Pulbere,  traiesc in concubinaj si  calca pragul OSC doar atunci cand dau nastere unui copil.

Un material amplu la tema, inclusiv despre cheltuielile legate de organizarea nuntilor – la Radio Orhei, in „Socoteala de acasa”. 

      

  • rochii de mireasa, salon, orhei
  • OSC, orhei
  • IMG_0014
  • sala ceremonii solemne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/numarul-casatoriilor-in-cadere-libera-fata-de-2011-de-doua-ori-mai-putine/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19