Select your Top Menu from wp menus

Poliţia din Orhei este GREU de apelat prin 902. Află cine o spune

Apelarea IP Orhei prin intermediul numărului de urgenţă 902 nu este un lucru uşor. Persoanele care formează acest număr şi au nevoie de intervenţia poliţiei deseori aud tonul ocupat ori nu aud nicun răspuns. Aceste deficienţe au fost menţionate de către consilierii raionali care, în cadrul ultimei şedinţe în plen, au audiat raportul de activitate  al IP Orhei.

Şeful poliţiei, Vasile Adașan, a admis că în apelarea numărului 902 există deficienţe,dar le-a explicat prin faptul că sistemul de apelare este învechit şi s-a arătat sigue că problemele vor fi depăşite odată cu implementarea numărului unic pentru serviciile de urgență şi poliţie – 112. Potrivit lui Adaşan, o altă problemă care o cunoaşte din experienţa de lucru la Chişinău, consta în faptul că uneori la apeluri nu se reuşeşte nici fizic să se răspundă.

Pe marginea explicaţiilor oferite de şeful poliţiei, s-a expus consilierul neafiliat Iurie Siloci, care până de curând a condus Direcţia Situaţii Excepţionale Orhei. Acesta a declarat că pompierii, spre deosebire de poliţişti, nu au greutăţi în a răspunde la apelurile de urgenţă. În acelaşi timp, consilierul a opinat că nu ar fi corect de pus pe umerii lui Vasile Adaşan, care nu foarte demult a fost numit şef de poliţie la Orhei, problemele care există aici de mai mult timp.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/numarul-902-al-politiei-din-orhei-greu-de-accesat-afla-cine-o-spune/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19