Select your Top Menu from wp menus

Nu suntem singuri în Univers! Forma de viata extraterestra, descoperita intr-un meteorit

Nu suntem singuri in univers – forma de viata extraterestra poate avea mai mult in comun cu Terra decat am fi crezut. Aceasta este concluzia unui savant de la NASA intr-un studiu lansat recent.
Dr. Richard B. Hoover, un astrobiolog de la NASA Marshall Space Flight Center a calatorit timp de 10 ani in zonele pustii din Antarctica, Siberia si Alaska.

Hoover a descoperit o clasa extrem de rara de meteoriti, numiti C11 carbonaceous chondrites – numai 9 astfel de meteoriti exista pe pamant.

Astrobiologul a descoperit in interiorul unei fosile C11 ramasitele unei forme de viata – asemanator cu o bacterie. Acesta este convins ca nu suntem singuri in univers.

“Acest lucru indica faptul ca viata este distribuita la o scara larga in univers. Nu este legata strict de pamant”, spune Hoover pentru foxnews.com.

Dr. Hoover a fracturat meteoritii intr-un spatiu steril si a inceput examniarea. Acesta a gasit ramasitele unui microorganism nu foarte diferit de ceea ce exista pe pamant.

“Este incitant faptul ca sunt asemanari cu specia genetica de pe pamant, insa nu toate se aseamana. Sunt cateva care arata foarte ciudat si nu arata ca nimic din ce-am putut identifica. Le-am aratat multor experti [rezultatele] care au ramas la fel de uimiti ca mine”, spune Hoover.
Alti savanti au descris cercetarea ca fiind socanta, iar descrierile ca fiind profunde, importante si extraordinare.

Pana ce descoperirea lui Hoover va fi verificata independent, descoperirile vor fi considerate “un potential semn de viata”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/nu-suntem-singuri-in-universforma-de-viata-extraterestra-descoperita-intr-un-meteorit/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19