Select your Top Menu from wp menus

Nu ne mai unim cu Rusia! Nici cu Belarusul şi Kazahstanul.

În şedinţa de vineri, 3 august curent, Comisia Electorală Centrală a totalizat rezultatele verificării listelor de subscripţie prezentate de Grupul de iniţiativă pentru desfăşurarea referendumului republican legislativ privind aderarea Republicii Moldova la tratatele de constituire a Comunităţii Economice Euroasiatice, de formare a teritoriului vamal unic şi de constituire a Uniunii Vamale.

În urma examinării corectitudinii datelor reflectate în listele de subscripţie, inclusiv autenticitatea semnăturilor de pe listele prezentate, Comisia Electorală Centrală a constat că procedurile de colectare a semnăturilor susţinătorilor referendumului republican legislativ au fost efectuate cu încălcarea normelor Codului electoral. Totodată, CEC a stabilit că din numărul total de 231 978 de semnături prezentate şi constate pe liste, 197 954 de semnături s-au calificat nevalabile, rămînîd valabil exprimate 34 024 de semnături.

Astfel, Comisia a respins propunerea de efectuare a referendumului republican legislativ privind aderarea Republicii Moldova la tratatele de constituire a Comunităţii Economice Euroasiatice, de formare a teritoriului vamal unic şi de constituire a Uniunii Vamale şi a anulat înregistrarea Grupului de iniţiativă.

Datele statistice privind rezultatele verificării listelor de subscripţie vor fi expuse pe pagina oficială web a Comisiei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/nu-ne-mai-unim-cu-rusia-nici-cu-belarusul-si-kazahstanul/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19