Select your Top Menu from wp menus

Noul șef al SCL din Orhei – la volanul mașinii care a omorât un om

Șeful Întreprinderii Servicii Comunal Locative Orhei (ŞCL), Veaceslav Zaporojan, este implicat în producerea unui accident rutier care s-a soldat cu decesul unei persoane. Zaporojan se afla la volanul automobilului care în seara zilei de ieri, 8 martie, a accidentat mortal un pieton pe strada 31 August din cartierul Slobozia Doamnei al oraşului Orhei. 

Potrivit ofiţerului de presă al IP Orhei, Diana Maxim, tamponarea a avut loc în timp ce  un bărbat în vârstă de 58 de ani  traversa strada în afara pietonalei. Zaporojan, care se intoarcea din Chişinău, ar fi efectuat o depăşire, când pietonul a apărut în faţa maşinii.

Bărbatul tamponat a decedat în timp ce autospeciala 903 îl transporta la spital. Ambulanţa a fost chemată de o martoră a accidentului , care este şi colaboratoare a IP Orhei.

Potrivit Poliţiei, şoferul era treaz, iar în salonul automobilului implicat în accident, nu s-ar mai aflat nicio persoană.

Persoana de la volanul automobilului, Veaceslav Zaporojan,  are peste 30 de ani si a fost recent numit în fruntea SCL Orhei,  înlocuindu-l în funcţie pe  Nicanor Pulbere. Pentru accidentul cu consecinţe tragice, Zaporojan riscă între 3 şi 7 ani de închisoare. 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/noul-sef-al-scl-din-orhei-la-volanul-masinii-care-a-omorat-un-om/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19