Select your Top Menu from wp menus

Noul președinte al republicii renunța la Condrița și revine la Chișinău.

Noul președinte al republicii a decis să renunțe la ideea de a locui la reședința de stat de la Condrița și să  revină la apartamentul său din Chișinău.

”Am decis să mă mut la Condrița pentru a nu le crea probleme vecinilor. Acum însă mă gândesc să mă întorc acasă. E greu să circuli zilnic pe această distanță. A venit fiul din America și vreau să mă văd mai des cu el”, a mărturisit Nicolae Timofti în cadrul unei emisiuni televizate .

Amintim că noul șef al statului a declarat anterior că a luat decizia să treacă cu traiul la reședința de stat de la Condrița din cauză că nu vroia să incomodeze vecinii cu paza și normele sporite de securitate care se iau față de el.

Precizăm că reședința de stat de la Condrița se află într-un loc pitoresc,  la circa 35 de kilometri de Chișinau. Reședința se întinde pe o suprăfață de peste 500 de hectare.

sursa: union.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/noul-presedinte-al-republicii-renunta-la-condrita-si-revine-la-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19