Select your Top Menu from wp menus

Noul Legislativ va fi constituit din trei formațiuni

Photo Credit To europa libera

Comisia Electorală Centrală a procesat 99,35 la sută (2 136) de procese-verbale din totalul de 2 150 din cadrul alegerilor legislative de ieri. Astfel, noul Parlament va fi constituit din trei formațiuni, care au trecut pragul electoral – Partidul Acțiune și Solidaritate, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, precum și partidul condus de Ilan Șor, comunică MOLDPRES.

Datele preliminare prezentate de CEC arată că PAS acumulează 52,46 la sută din voturi, BECS – 27,41 la sută, iar Partidul Șor – 5,79%.

Pentru Blocul electoral “Renato Usatîi” și-au exprimat votul 4,12 la sută, pentru Partidul Platforma Demnitate și Adevăr 2,34 la sută, pentru Partidul Democrat din Moldova 1,82 la sută, pentru partidul PACE au votat 1,28 la sută din alegători.

Ceilalți concurenți electorali au înregistrat scoruri sub un procent.

Duminica, 11 iulie, în Republica Moldova s-au desfășurat alegeri parlamentare anticipate. 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/noul-legislativ-va-fi-constituit-din-trei-formatiuni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19