Select your Top Menu from wp menus

Noul comisar european pentru politica de vecinătate și extindere vine la Chișinău

Comisarul European pentru politica de vecinătate și negocieri pentru extindere, Johannes Hahn, vine mâine în Republica Moldova, la invitația Premierului Iurie Leancă. Cei doi oficiali vor avea o întrevedere bilaterală, după care vor face declarații de presă.

Iurie Leancă și Johannes Hahn vor discuta despre agenda europeană a țării noastre, despre reformele interne și situaţia din regiune.

Comisarul european va mai avea întrevederi cu șeful statului, Nicolae Timofti, și cu președintele Parlamentului, Igor Corman.

Aceasta este prima vizită în străinătate a lui Johannes Hahn în calitate de Comisar pentru politica de vecinătate și negocieri pentru extindere, după preluarea portofoliului respectiv. El îl înlocuiește în funcție pe Stefan Füle, al cărui mandat s-a încheiat pe 31 octombrie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/noul-comisar-european-pentru-politica-de-vecinatate-si-extindere-vine-la-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19