Select your Top Menu from wp menus

Nouăzeci de angajaţi Alitalia, arestaţi pentru furturi de bagaje

Nouăzeci de angajaţi ai companiei aeriene italiene Alitalia şi alţi 37 care lucrau pentru subcontractanţi au fost arestaţi pentru furturi de bagaje, dintre care 19 au fost plasaţi în arest la domiciliu, a anunţat vineri poliţia italiană, relatează AFP, conform Mediafax.

Cei 49 de angajaţi Alitalia arestaţi lucrau toţi pe Aeroportul Fiumicino din Roma, în timp ce ceilalţi 37 munceau pe aeroportul din Lamezia-Terme (Calabria, sud), de unde a pornit ancheta, dar şi în alte aerogări, a precizat pentru AFP o sursă din cadrul Alitalia.

„Conducerea securităţii noastre a colaborat în mod intens cu poliţia, pe care am ajutat-o cât mai mult posibil. Noi suntem victime în acest caz, cu atât mai mult cu cât pasagerii care au fost afectaţi de furturi au fost despăgubiţi”, potrivit aceleiaşi surse.

„La început, zborurile Roma-Lamezia Terme au fost cele mai afectate de acest fenomen, care s-a extins ulterior, într-o măsură mai mică, către alte aeroporturi”, precizează Alitalia într-un comunicat.

Ancheta a durat, practic, tot anul 2012, iar autorii furturilor riscă să fie concediaţi şi o pedeapsă de până la şase ani de închisoare.

sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/nouazeci-de-angajati-alitalia-arestati-pentru-furturi-de-bagaje/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19