Select your Top Menu from wp menus

Norvegia: Un bărbat a deturnat un autobuz. Trei persoane au fost ucise

Un imigrant a deturnat un autobuz, luni, în vestul Norvegiei, bărbatul, înarmat cu un cuţit, omorând trei pasageri, anunţă poliţia norvegiană.

Presupusul autor al atacului, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani de origine străină, a fost arestat, declarat Joern Lasse Foerde Refsnes, unul din şefii poliţiei norvegiene.

Autobuzul făcea legătura între regiunea montană Valdres şi capitala Oslo.

„Deocamdată nu avem informaţii despre prezenţa altor persoane în autobuz în afară de cele trei victime”, a precizat Foerde Refsnes.

Identitatea presupusului autor al atacului, care ar fi fost rănit în incident, nu a fost dezvăluită. Bărbatul a fost imobilizat de echipele de intervenţie, care, iniţial, au crezut că era un accident rutier.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/norvegia-un-barbat-a-deturnat-un-autobuz-trei-persoane-au-fost-ucise/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19