Select your Top Menu from wp menus

Noi membri în Delegația Moldovei la APCE

Componența Delegației Republicii Moldova la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE) a fost schimbată. Parlamentul, cu votul majorității deputaților prezenți în sală, a votat astăzi, 9 iunie, modificări și completări la hotărârea privind componența nominală a delegațiilor legislativului la organizațiile parlamentare internaționale și organizațiile parlamentare bilaterale, transmite IPN.

Au fost revocați din funcția de membri ai Delegației Moldovei la APCE Andrei Neguță, care a renunțat la mandatul de deputat odată ce a fost desemnat ambasador la Moscova, Igor Dodon, în urma alegerii în funcția de președinte al Republicii Moldova și Liliana Palihovici, care și-a depus mandatul de deputat și a renunțat la politică.

Aceștia au fost înlocuiți cu noi parlamentari. Este vorba de socialiștii Vlad Bătrâncea și Zinaida Greceanâi și liberal-democratul Tudor Deliu. Delegația Republicii Moldova la APCE are zece membri, reprezentanți ai tuturor fracțiunilor parlamentare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/noi-membri-in-delegatia-moldovei-la-apce/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19