Select your Top Menu from wp menus

Noi inițiative SPECTACULOASE la Orhei

 Edilii orheieni vin cu noi inițiative spectaculoase. Astăzi, 1 aprilie, pe site-ul Primăriei Orhei a fost publicat nu doar un incredibil proiect de decizie, dar, ca de obicei, şi absolut toate documentele aferente, care varsă lumină pe o intenţie nemapomenit de  nobilă a celor pe care i-am ales să ne conducă oraşul.

Surpriza  pe care ne-o pregătesc autorităţile va fi aprobată la şedinţa Consiliului orăşenesc care va fi convocată în regim extraordinar în ziua de 31 aprilie curent. Îndată după aprobarea tradiţional indiscutabilă a deciziei, toate persoanele cu domiciliu stabil în oraşul Orhei, vor începe primească o recompensă bănească prevăzută pentru 25 de ani înainte. Astfel, orheienilor le va fi întoarsă suma anuală de 1 miliard de lei, pe care ei, împreună cu alţi moldoveni o vor plăti  statului pe durata aceloraşi 25 de ani, prin  impozite si taxe noi ori majorate.

În proiectul deciziei elaborate de Primărie, este indicat că pentru  recompensa celor peste 33 de mii de locuitori ai oraşului, anual se vor oferi  în jur de 11 milioane de  lei. Ca de obicei, ni se spune deschis din ce   surse va deveni posibilă această binefacere. Dar la ce bun, dacă aceasta,  ca de obicei,  nici nu interesează pe nimeni.

Important este că de aici încolo, orice locuitor din orice altă localitate a republicii îi va invidia pe orheieni, dorindu-şi să fie în locul lor ori măcar să aibă şi ei o conducere la fel de generoasă.

Desigur că,  fiind o întruchipare a cumsecădeniei şi  moralităţii,  edilii orheieni nu îi vor lăsa de izbelişte nici pe ceilalţi moldoveni. În acelaşi proiect de decizie  se spune că în semn de recunoştinţă pentru aportul la bunăstarea unora, străzile din Orhei vor fi rebotezate după  denumirile  altor raioane, oraşe, comune şi sate din republică.dolari simbol

Mai mult, sătenilor din raionul cu denumirea omonimă Orhei, ca dovadă a aprecierii efortului îndelungat şi rodnic la astuparea găurii din sistemul bancar, le vor fi înmânate diplome de merit personificate. De menţionat, că aceasta nu va fi doar o acţiune singulară  sau una de PR. În fiecare an din acel luminos sfert de secol ce ne stă în faţă, la mii şi mii de cetăţeni le vor fi înmânate diplome cu inscripţia glorioasă „Astupătorul de onoare al miliardului”.

N.B.: Unde e păcăleală şi unde e adevăr,  gândiţi-vă singuri, dar nu uitaţi că azi e 1 aprilie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/noi-initiative-spectaculoase-la-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19