Select your Top Menu from wp menus

Noi discuţii despre gunoiştea din Orhei. Într-un cerc mai restrâns FOTO

 

In  dimineata zilei de astazi, la Primaria Orhei au avut loc noi discutii referitoare la gunoistea oraseneasca. Primarul Vitalie Colun si reprezentanti ai  Î.M. moldo-italiene“Eco Constructii Generale Salvagin & Co”S.R.L. si-au reiterat intentia de a solutiona problema gunoistii in cadrul unui parteneriat public-privat.

Prezentarea ideilor si planurilor  legate de realizarea proiectului  a avut loc  in sala mare a Primariei. Majoritatea covarsitoare a celor aproximativ 20 de persoane din auditoriu  au constituit-o consilierii orasenesti,  publicul fiind de vreo 2 ori mai putin  numeros fata de o luna in  urma,   cand in aceeasi sala  avut loc o intrunire pe aceeasi problema.

Primarul a declarat ca aceasta este a 2-a discutie dupa consultarile publice din data  de 4 aprilie curent. Cea de-a 2 intrunire este , de fapt, organizata la solicitarea companiei moldo-italiene care a dorit sa se intalneasca cu consilieri orasenesti, a precizat ulterior  Vitalie Colun. Asta, dupa ce din  sala s-au facut auzite vociferari  ca planurile legate de gunoistea oraseneasca trebuiesc discutate cu participarea  larga a locuitorilor  orasului.

Amintim ca la inceputul lunii aprilie Primaria a organizat  un eveniment de  prezentare a Proiectului privind securizarea  gunoiștii orasenesti, instalarea liniei de sortare și construcția platformei de depozitare a gunoiului umed. Atat discutiile de acum o luna, cat si acele de la mijlocul saptamanii curente au fost marcate de pareri univoce in ce priveste necesitatea solutionarii problemei gunoistii din Orhei. Pe de alta parte,  aceste discutii au relevat neclaritatile si contradictiile existente  chiar in randul consilierilor locali in ce priveste realizarea proiectului  pe baza parteneriatului  public-privat, propus de Primaria orasului.

Citeste si: „Parteneriat public-privat pentru un proiect investiţional la gunoiştea oraşenească: susţinere şi suspiciuni” 

 

  • discutii-gunoiste-orhei-08.05.2013 (6)
  • discutii-gunoiste-orhei-08.05.2013 (5)
  • discutii-gunoiste-orhei-08.05.2013 (2)
  • discutii-gunoiste-orhei-08.05.2013 (1)
  • discutii-gunoiste-orhei-08.05.2013
  • discutii-gunoiste-orhei-08.05.2013 (7)

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/noi-discutii-despre-gunoistea-din-orhei-intr-un-cerc-mai-restrans/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19