Select your Top Menu from wp menus

Noi dezvăluri privind neregulile din MAI

Portalul deschide.md dezvăluie un șir de nereguli care au loc în cadrul Ministerului de Interne prin intermediul unei firme, care ar aparține unui apropiat al șefului Inspectoratului General de Poliție, Ion Bodrug, scrie moldova.org

Potrivit sursei, Ion Bodrug are un procent aparte în activitatea firmei, condusă de Nicolae Chiriac, care îi este cumătru. Contactat telefonic, Ion Bodrug, a negat faptul că ar fi rudă cu Chiriac, dar a recunoscut că îl cunoaște foarte bine. pe de altă parte, întrebat despre relația de rudenie, Nicolae Chiriac a declarat că îl cunoaște pe șeful IGP “doar de la televizor” și nu a avut niciodată vreo discuție sau vreo întâlnire cu Bodrug.

Sursa menționează că mai multe mașini furate, care au fost declarate oficial nedescoperite, în realitate au fost găsite și vândute perin intermediul acestei firme.

Mai mult de atât, aceeași firmă a câștigat mai multe licitații organizate de Inspectoratul General de Poliție, fiind delegată să se ocupe de reparația automobilelor structurilor MAI, aprovizionare de echipament etc.

Urmăriți investigația integrală aici.