Select your Top Menu from wp menus

Noi detalii în cazul violului minorei de la Orhei: anterior ar fi fost abuzată şi de poliţist în biroul de serviciu

La o săptămînă de la arestarea a doi locuitori ai satului Vatici, cercetaţi penal pentru violul unei minore, procurorii au reţinut şi poliţistul, în prezenţa căruia s-ar fi produs crima.

Amintim că, incidentul a avut loc în noaptea de 22 spre 23 iulie, la discoteca din satul Pelivan, cînd învinuiţii, care se cunoşteau cu victima, au ademenit-o în automobilul unuia dintre aceştia sub pretextul de a se deplasa acasă. Prin constrîngere psihică şi fizică, aceştia au abuzat sexual minora, în vîrstă de 16 ani. Crima s-a produs în prezenţa celui de-al treilea complice, care se afla la volan. Acesta s-a dovedit a fi poliţist în cadrul Inspectoratului de poliţie Orhei.

Recent, în procesul urmăririi penale s-a stabilit că victima ar fi fost abuzată sexual şi de către acel poliţist cu patru zile mai devreme, cînd inspectorul a invitat minora la întîlnire. Sub pretextul că are de examinat o plîngere, acesta a dus fata la Inspectoratul de poliţie din Orhei, unde, a violat-o în biroul său de serviciu., se spune într-un comunicat al Procuraturii Generale.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală, declaraţiile minorei s-au confirmat, procurorii reţinînd poliţistul preventiv pentru 72 de ore, acestuia fiindu-i incriminate două capete de acuzare: viol şi complicitate la comiterea violului.

Procuratura raionului Orhei continuă acţiunile de urmărire penală, iar dacă vor fi recunoscuţi vinovaţi, inculpaţii riscă pînă la 12 ani închisoare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/noi-detalii-in-cazul-violului-minorei-de-la-orhei-anterior-ar-fi-fost-abuzata-si-de-politist-in-biroul-de-serviciu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19