Select your Top Menu from wp menus

Noaptea trecută, în Spitalul raional Orhei a decedat o persoană internată cu semne de intoxicare

O cratiţă uitată  pe foc  a provocat mult fum şi  internarea unei persoane la Spitalul din Orhei. Pacientul  s-a stins la câteva ore după ce a fost transportat la spital.

Despre aceasta a relatat inspectorul Direcţiei Situatiii Excepţionale (DSE)Orhei, Afanasie Stici. Potrivit lui, la ora 1 noaptea DSE Orhei a fost informată despre faptul că la Secţia internare a fost adusă o persoană cu semne de intoxicare. Era vorba despre un locuitor al oraşului, în vârstă de 89 de ani.

Ambulanţa l-a preluat pe pacient din cartierul Nordic al oraşului. Acesta a fost scos afară după ce vecinii au simţit miros de fum pe scara blocului şi au intrat în apartamentul bătrânului. Acolo, a fost găsit stăpânul locuinţei, iar pe aragazul din bucătărie – sursa fumului,  o cratiţă uitată pe foc.

Cauza exactă a decesului urmează a fi constatată de către medicul legist.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/noaptea-trecuta-in-spitalul-raional-orhei-a-decedat-o-persoana-internata-cu-semne-de-intoxicare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19