Select your Top Menu from wp menus

Nicolas Sarkozy a fost PUS SUB ACUZARE în special pentru corupţie activă

Fostul preşedinte francez Nicolas Sarkozy a fost pus sub acuzare, în noaptea de marţi spre miercuri, pentru corupţie activă, trafic de influenţă şi divulgarea secretului profesional, a anunţat Parchetul naţional financiar, relatează AFP.Această decizie intervine după ce Sarkozy a fost arestat preventiv şi a fost audiat timp de 15 ore, o măsură coercitivă inedită pentru un fost şef de stat.

Avocatul fostului preşedinte francez Sarkozy, Thierry Herzog, şi vvocatul general al Curţii de Casaţie, Gilbert Azibert, de asemenea, au fost inculpat marţi seara în dosarul deschis, în special, pentru trafic de influenţă.

Fostul preşedinte francez Nicolas Sarkozy a fost plasat în arest preventiv marţi dimineaţa, într-un dosar privind presupuse fapte de trafic de influenţă, o măsură dispusă pentru prima dată împotriva unui fost şef de stat în Republica a V-a.

Anchetatorii caută să stabilească dacă fostul preşedinte din perioada 2007-2012 Nicolas Sarkozy, în vârstă de 59 de ani, a acţionat în vederea obţinerii unor informaţii de la magistratul de rang înalt Gilbert Azibert despre o decizie a justiţiei care-l viza, în schimbul promisiunii unui post „de prestigiu” la Monaco.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/nicolas-sarkozy-a-fost-pus-sub-acuzare-in-special-pentru-coruptie-activa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19