Select your Top Menu from wp menus

Nicolae Timofti va primi 400 de mii de lei de la Guvern

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, va primi o indemnizaţie unică de concediere din funcţia de preşedinte şi judecător la Consiliului Superior al Magistraturii, în valoare de 400,4 mii de lei.
Potrivit legislaţiei în vigoare, indemnizaţia unică se calculează prin înmulţirea salariului său mediu lunar la numărul de ani complet lucraţi în funcţia de judecător .
Potrivit protv.md Timofti a declarat că „este o indemnizatie perfect legala pe care o primesc toti judecatorii. Dupa calculele mele trebuia sa primesc 320 de mii de lei, ci nu 400 de mii”.
Timofti are o experienta in drept de 36 de ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/nicolae-timofti-va-primi-400-de-mii-de-lei-de-la-guvern/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19