Select your Top Menu from wp menus

Nicolae Timofti: Îmi este uşor să lucrez oriunde

Preşedintele ţării, Nicolae Timofti, la cele 100 de zile de la învestire, spune că în orice funcţie a avut simţul datoriei şi se străduie să-şi respecte obligaţiunile strict cum prevede Constituţia. „Îmi este uşor să lucrez oriunde pentru că m-am condus de lege”, a declarat preşedintele ţării jurnaliştilor.

Întrebat ce le-ar răspunde deputaţilor care spun că în aceste 100 de zile de mandat preşedintele ţării s-a ţinut departe de scandaluri, dar, în acelaşi timp, nu a fost prea vizibil, a fost timid şi pasiv, Nicolae Timofti a remarcat că. Nu vreau să fac din funcţia mea PR. Nu lucrez pentru posturi de televiziune şi radio”, a mai spus şeful statului.

Nicolae Timofti a fost ales preşedinte al Republicii Moldova la16 martie, cu 62 de voturi. Pe 23 martie, preşedintele şi-a depus jurământul. Cele 100 de zile de mandat se împlinesc, sâmbătă, 30 iunie.
sursa:info-prim.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/nicolae-timofti-imi-este-usor-sa-lucrez-oriunde/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19