Select your Top Menu from wp menus

Nicolae Timofti a transmis un mesaj de condoleanţe lui Barac Obama în legătură cu tragicul eveniment din Boston.

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a transmis astăzi, 16 aprilie a.c., un mesaj de condoleanțe preşedintelui Statelor Unite ale Americii, domnului Barack Obama, în legătură cu tragicul eveniment din Boston.
În mesaj se spune:
„Excelenţă,
Cu profund regret am aflat despre tragicul atac terorist din orașul Boston, soldat cu pierderi de vieți omenești și numeroase persoane rănite.
În aceste momente de grea încercare, în numele poporului Republicii Moldova şi al meu personal, Vă exprim sentimentele noastre de compasiune şi solidaritate, precum şi condoleanţe pentru familiile îndoliate.
Sper că poporul american va găsi tăria necesară pentru a depăși această tragedie”.

De menţionat că potrivit unui comunicat al MAEIE din informaţiile obţinute, până în prezent, de către Ambasada R. Molodva la Washington, printre victimele tragicului eveniment nu au fost identificaţi cetăţeni moldoveni. Sursa citată menţionează că Ambasada R. Molodva la Washington se află în legătură permanentă cu autorităţile locale. Departamentul de Stat SUA a constituit, în acest sens, o celulă de criză la care misiunile diplomatice pot solicita informaţii cu privire la proprii cetăţeni.

Amintim că trei persoane au fost ucise şi alte 144 au fost rănite, luni, în două explozii violente care au avut loc la maratonul din Boston (nord-estul Statelor Unite), carnagiul producându-se în plin centru al oraşului.
Cele două explozii s-au produs „simultan”, în apropierea liniei de sosire, la aproximativ 50-100 de metri distanţă, potrivit şefului poliţiei din Boston Ed Davis.
Presa internaţională a declarat că poliţia americană se află în cautarea unui suspect de culoare, iar un alt presupus complice al atacului teroris , probabil originară din Arabia Saudită a suferit răni şi se află spitalizat.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/nicolae-timofti-a-transmis-un-mesaj-de-condoleante-lui-barac-obama-in-legatura-cu-tragicul-eveniment-din-boston/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19