Select your Top Menu from wp menus

Nicolae Timofti a respins candidaturile a doi judecători

Preşedintele ţării, Nicolae Timofti, a respins candidaturile a doi judecători propuşi de către Consiliul Suprem al Magistraturii. Este vorba despre candidatura Oxanei Banari la funcţia de vicepreşedinte al Judecătoriei Donduşeni şi candidatura judecătoarei Aurelia Parpalac la funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Bender.
Despre aceasta a comunicat purtătorul de cuvânt şi consilierul pentru comunicare publică al preşedintelui, Vlad Ţurcanu, la un briefing de presă
Aurelia Parpalac,a fost refuzată pentru că, a solicitat 40 de mii de euro pentru un apartament în ciuda faptului că deţinea locuinţă.
Oxana Banarilă a fost refuzată din motive personale, după ce soţul ei a fost condamnat pentru tentativă de trafic de influenţă în cadrul judecătoriei.
Totodată, Nicolae Timofti a semnat decretul de demisie din propria iniţiativă a judecătoarei Natalia Plugaru, care a activat în cadrul Judecătoriei comerciale de circumscripție Chișinău.
Plugaru a fost implicată în examinarea mai multe dosare scandaloase, inclusiv cel cu privire la atacul raider asupra Băncii de Economii.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/nicolae-timofti-a-respins-candidaturile-a-doi-judecatori/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19