Select your Top Menu from wp menus

Nicolae Timofti a transmis un mesaj de condoleanțe lui Barack Obama. Între timp toate victimele au fost identificate

atac-scoala-cnnPreşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a transmis astăzi, 15 decembrie a.c., un mesaj de condoleanțe preşedintelui Statelor Unite ale Americii, domnului Barack Obama, în legătură cu tragicul incident din şcoala primară, localitatea americană Newtown, statul Connecticut.

În mesaj se spune:

„Excelenţă,

Am aflat cu deosebită tristețe despre tragicul incident din şcoala primară din Newtown, Connecticut, care a cauzat victime omeneşti, printre care copii nevinovați, şi a lăsat în urmă familii îndurerate.

În aceste momente de grea încercare, în numele poporului Republicii Moldova şi al meu personal, Vă exprim sentimentele noastre de compasiune şi solidaritate, iar familiilor îndoliate, sincere condoleanțe.

Dumnezeu să-i odihnească în pace pe cei plecaţi în lumea celor drepţi.»

Toate victimele masacrului de la şcoala Sandy Hook din Newtown au fost identificate şi corpurile lor au putut fi transportate din sediul şcolii în noaptea de vineri spre sâmbătă, a indicat un purtător de cuvânt al poliţiei din Connecticut (nord-est) Paul Vance, citat de AFP.

Un tânăr de 20 de ani a ucis vineri 20 de copii şi şase adulţi la şcoala Sandy Hook din Newtown, un mic oraş la nord de New York, într-unul din cele mai oribile atacuri comise vreodată într-o şcoală americană. Americanii trăiesc un şoc profund, în timp cea întreaga lume nu mai conteneşte să trimită mesaje de condoleanţe.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/nicolae-timmofti-a-transmis-un-mesaj-de-condoleante-lui-barack-obama-intre-timp-toate-victimele-au-fost-identificate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19