Select your Top Menu from wp menus

Nici o zi fără imbrânceli in Parlament. Poliţia va mai avea de lucru

Noi îmbrânceli în Parlament. De această dată, prim-vicespeakerul Vlad Plahotniuc a fost împins de comunistul Iurie Muntean, transmite UNIMEDIA.

Inițial, Muntean discuta cu fostul său coleg de partid, Ion Ceban. Situația era tensionată, iar democratul s-a apropiat pentru a calma spiritele. Socialistul a plecat, iar Plahotniuc și secretarul general PCRM au continuat să discute aprins. Când democratul s-a întors să plece, Muntean a încercat să-l oprească cu forța. Când Plahotniuc a fost împins, în apărare i-a sărit democratul Adrian Candu. De cealaltă parte a venit comunistul Alexandr Petkov, însă conflictul nu a degenerat.

Speakerul Marian Lupu a condamnat acest comportament și a cerut organelor de drept să ia atitudine. „Vom atrage atenția și la acest caz. La fel cum vom proceda și cu cele întâmplate ieri”, a subliniat acesta. Lupu a declarat că știe ce s-a întâmplat între Muntean și Plahotniuc, dar a evitat să vorbească presei despre aceasta.

Potrivit presei din capitala, anterior incidentului de astazi  poliţia s-a autosesizat pe marginea incidentului de ieri, cu socialistul Victor Şelin.

Paza Legislativului a încercat  să împiedice accesul lui Victor Şelin la sedinţă. Comuniştii au sărit în ajutorul lui Şelin. Astfel, după îmbrânceli pe scările şi pe holul parlamentului, Şelin şi comuniştii au ajuns la şedinţă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/nici-o-zi-fara-imbranceli-in-parlament-politia-va-mai-avea-de-lucru/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19