Select your Top Menu from wp menus

Nemulțumit de clasa politică, un bărbat a descărcat un camion cu bălegar în faţa Parlamentului FOTO /VIDEO

Un camion pe care era scris ‘Hollande şi toată clasa politică, afară!’ a descărcat, joi dimineaţă, un morman de bălegar, în faţa clădirii Adunării Naţionale franceze.

Şoferul camionului, care a descărcat bălegarul sub coloanele Adunării Naţionale , a fost reţinut şi dus la comisariat, transmite Agerpres.

Forţele poliţiei şi jandarmeriei au încercuit camionul şi grămada de îngrăşăminte câteva minute mai târziu. În momentul în care se derula acţiunea, AFP a primit un mail în care scria: ‘În acest moment, un francez îşi manifestă furia în faţa Adunării Naţionale! Hollande, ajunge! Acesta este mesajul pe care a vrut să-l transmită şi pe care preşedintele şi-l va aminti mult timp’.

Ulterior, polțiștii s-au ocupat să șteargă mesajul scris pe camion.

sursa: National.MD


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/nemultumit-de-clasa-politica-un-barbat-a-descarcat-un-camion-cu-balegar-in-fata-parlamentului-foto-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19