Select your Top Menu from wp menus

NATO va acorda Republicii Moldova asistență în securitatea cibernetică

NATO va acorda Republicii Moldova asistență în securitatea cibernetică. Despre aceasta au convenit, în cadrul unei întrevederi, Prim-ministrul Iurie Lancă și Ambasadorul Gabor Iklodz, Adjunctul Secretarului General al NATO, anunţă un comunicat al Guvernului.

Gabor Iklody a exprimat disponibilitatea NATO să-și împărtășească experiența în domeniul apărării cibernetice. În acest sens, Premierul a declarat că vor fi luate toate măsurile pentru ca instituțiile din domeniu să aplice cât mai curând cele mai bune practici de combatere a infracțiunilor de acest tip.

Oficialii au discutat şi susţinerea NATO în evacuarea şi distrugerea pesticidelor. Astăzi a început evacuarea a 1269 tone de pesticide şi deşeuri din 15 depozite.
De asemenea, Premierul a discutat cu Adjunctul Secretarului General al NATO despre disponibilitatea Republicii Moldova de a contribui la operaţiunea derulată de NATO cu mandat ONU în Kosovo.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/nato-va-acorda-republicii-moldova-asistenta-in-securitatea-cibernetica/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19