Select your Top Menu from wp menus

Natalia Gherman – șefa Centrului regional ONU pentru diplomație preventivă pentru Asia Centrală

Fostul ministru de externe al Republicii Moldova, Natalia Gherman, a fost numită de către secretarul general al ONU în funcția de reprezentant special și șef al Centrului regional ONU pentru diplomație preventivă pentru Asia Centrală, transmite IPN.

„Sunt onorată să contribui la agenda ONU pentru pace, prevenire a conflictelor și dezvoltare durabilă, în calitate de reprezentantă specială și șefă a Centrului Regional ONU pentru Diplomație Preventivă pentru Asia Centrală”, a afirmat Natalia Gherman, citată de către ONU Moldova pe pagina de Facebook.

În februarie 2016, Natalia Gherman, a fost înaintată de executivul de la Chişinău la funcţia de secretar general al Organizaţiei Naţiunilor Unite, însă fotoliul a fost ocupat de fostul premier portughez, Antonio Guterres. În perioada 2013-2016, Natalia Gherman a exercitat funcția de ministru de externe al Republicii Moldova. De asemenea, pentru o perioadă în anul 2015, a exercitat funcția de prim-ministru în exercițiu. Natalia Gherman a fost negociator-șef din partea Republicii Moldova pentru Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/natalia-gherman-sefa-centrului-regional-onu-pentru-diplomatie-preventiva-pentru-asia-centrala/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19