Select your Top Menu from wp menus

Natalia Cheptene, fosta PURTĂTOARE de cuvânt a lui Ilan Shor, revine în TELEVIZIUNE

Natalia Cheptene, fosta purtătoare de cuvânt a omului de afaceri şi primarului de Orhei, Ilan Shor, revine în televiziune, Din luna septembrie, aceasta va prezenta buletinele de știri la CTC Moldova, informeaza Newsmaker.md.

Potrivit sursei citate, Natalia Cheptene a promis că peste o săptămână va oferi mai multe detalii desre noua sa funcţie.  Ea a mai fost anterior prezentatoare de emisiuni TV – la Pro TV Chişinău și Moldova Acasă.

Amintim că Natalia Cheptene a fost timp de 1,5 ani  purtătoare de cuvânt a lui Ilan Shor. În luna februarie  curent, a anunţat că îşi ia o pauză şi  a fost înlocuită  de Maria Albot, preşedinta AO Pentru Orhei, care era şi angajată la firma Dufremol ce aparţine lui Ilan Shor . Din luna mai, purtătoare de cuvânt a lui  Shor a devenit Alina Şargu, fost ofiţer de presă la Serviciul Vamal.

Potrivit Newsmaker.md,  CTC Moldova este un canal de divertisment  care face şi retransmisiuni ale postului omonim din Rusia. La sfârşitul anului trecut, proprietar al CTC Moldova a devenit Dorin Pavelescu, directorul general al Casa Media, care esre deținută de compania olandeză OTIV Prime Media BV, controlată de vicepreședintele Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc.