Select your Top Menu from wp menus

Natalia Barbu revine în forţă cu noi surprize muzicale

Natalia Barbu revine în forţă în showbiz-ul industriei muzicale. Recent lansată, noua sa piesă „Daddy’O” a intrat în topurile muzicale din Moldova şi România. Acest succes nu o opreşte pe Natalia să meargă mai departe cu aceeaşi încredere în muzica pe care o face. Interpreta pregăteşte noi surprize. ”Mă pregătesc să cînt din nou la vioară în concerte şi poate noi compoziţii”, menţionează Natalia pe contul său de Facebook.

În acelaşi timp, interpreta pregăteşte un nou proiect muzical împreună cu ex-membrul al trupei O-Zone, moldoveanul Radu Sîrbu. „Cu Radu lucrăm la un proiect, pe care o să-l lansăm în curînd. Pot să spun că e un proiect superb. Am început cu un party la piscină”, declară Natalia.

Natalia spune că materialul muzical va fi ceva total nou şi modern. „Tendinţele astea moderne sînt şi atît de comune. Cred că, totuşi, ar trebui să mă axez pe piese moderne, dar şi de valoare, cu voce”, a mai adăugat artista.

Interpreta promite că toate piesele noi vor fi însoţite şi de videoclipuri pe măsură.

In luna iunie 2011, Natalia Barbu s-a căsătorit cu milionarul român Nicolae Sota, după o relaţie de un an. Ceremonia a fost organizată în aer liber pe o plajă din Constanţa.
Sursa: noi.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/natalia-barbu-revine-in-forta-cu-noi-surprize-muzicale/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19