Select your Top Menu from wp menus

NASA: pe Marte a existat în trecut, viaţa

Specialiştii NASA au anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, cele mai recente descoperiri ale Roverului Curiosity pe Marte.

Oamenii de ştiinţă susţin că robotul a descoperit dovezi că Marte a susţinut, în trecut, viaţa. Pe Planeta Roşie au fost descoperite „ingredientele” pentru formarea vieţii (urme de „sulf, azot, hidrogen, oxigen, fosfor si carbon”).

„Cea mai importantă întrebare a acestei misiuni era dacă planeta Marte poate susţine viaţa. Răspunsul este că da”, a declarat cercetătorul Michael Meyer, informează nasa.gov.

Anunţul este făcut la numai câteva luni de la începerea misiunii robotului Curiosity pe Marte.

Curiosity este prima misiune de astrobiologie lansată de NASA, fiind de asemenea şi cel mai sofisticat şi mai performant laborator ştiinţific robotizat trimis vreodată de pământeni pe o altă planetă.

sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/nasa-pe-marte-e-existat-in-trecut-viata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19