Select your Top Menu from wp menus

NASA, în alertă. Pământul, lovit cu forţa a 100 de MILIOANE de bombe cu hidrogen

NASA este în alertă încă din 2010, când a descoperit că sistemul nostru solar este invadat de un nor energetic interstelar. Acest nor disturbă Soarele şi face ca Terra să fie fără apărare faţă de imensele raze solare şi „bombardamentul” razelor cosmice, scrie infowars.com, citat de antena3.ro.

Astrofizicienii NASA au emis chiar un avertisment pentru anii 2012 – 2013 privind apariţia unor furtuni solare masive. Oamenii de ştiinţă cred că în viitorul apropiat Pământul va fi lovit de o furtună solară masivă, având forţa a 100 de milioane de bombe cu hidrogen, putând să distrugă întreaga reţea de energie a planetei.

NASA urmăreşte această furtună colosală încă din 2006 şi consideră că în 2012, 2013 ar putea lovi planeta noastră. Mai mult, dacă o furtună similară ar avea loc azi, ar cauza pagube infrastructurii societăţii high-tech de la 1 la 2 trilioane de dolari, şi ar fi nevoie de 10 ani pentru a ne reveni complet.

sursa: antena 3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/nasa-in-alerta-pamantul-lovit-cu-forta-a-100-de-milioane-de-bombe-cu-hidrogen/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19