Select your Top Menu from wp menus

Multimilionar în SUA, fost candidat la şefia BNM: Concursul nu a fost în întregime transparent

Concursul privind selectarea candidatului pentru funcţia de guvernator al Băncii Naţionale nu a fost transparent în întregime. Declaraţia a fost făcut de către Vadim Brânzan, unul din foştii candidaţi la şefia BNM, în cadrul emisiunii „Interpol” de la postul de televiziune „TV 7”, transmite IPN.

„Concursul a fost transparent până la etapa interviurilor. Cred că ele trebuiau publicate pe pagina web pentru a fi ascultate de toţi cei interesaţi ca să-şi facă concluzii”, a declarat Brânzan.

Vadim Brânzan, expert în economie şi finanţe, stabilit de mai mulţi ani cu traiul în SUA, a spus că a încercat la şefia BNM din considerente patriotice. „Sunt multimilionar, iar echivalentul salariului cu care este remunerat la Chişinău guvernatorul BNM eu îl achit menajerei în SUA. Economia Republicii Moldova se află la pământ şi am vrut să-mi aduc contribuţia la redresarea ei”, a spus Brânzan.

Referindu-se la alegerea preşedintelui prin vot direct, Brânzan consideră că aceasta este o şansă a cetăţenilor de a scoate Republica Moldova din captivitate. „Cetăţenii vor trebui să fie conştienţi pe cine votează. Viitorul şef de stat va trebui să muncească mult pentru a schimba lucrurile în această ţară şi în special pentru a redresa economia. Dar depinde de oameni pe cine vor alege”, a spus fostul candidat la şefia BNM.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/multimilionar-in-sua-fost-candidat-la-sefia-bnm-concursul-nu-a-fost-in-intregime-transparent/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19