Select your Top Menu from wp menus

Cluburile de fotbal din Moldova acuză Federaţia de deturnarea banilor UEFA

Acestea acuză de lipsă totală de transparenţă a Federaţiei de Fotbal din Moldova la distribuirea mijloacelor financiare pe care ar trebui să le primească echipele de fotbal în cadrul programelor UEFA. Reprezentanţii Federaţiei resping acuzaţiile

Reuniţi astăzi în cadrul Forumului Fotbalistic al Moldovei mai mulţi reprezentanţi ai echipelor de fotbal au anunţat că milioane de euro veniţi în ultimii zece ani de la UEFA în cadrul proiectelor de solidaritate au fost distribuiţi şi cheltuiţi fără acordul cluburilor de fotbal.
Igor Oprea, directorul general al echipei Zimbru, a declarat că a solicitat încă la finele anului trecut o informaţie de la FMF „privind repartizarea UEFA Champions League Solidarity Payments pentru ultimele 10 sezoane, modul şi criteriile de repartizare, sumele şi beneficiarii acestor plăţi”.
Potrivit lui Oprea clubul Zimbru aşa şi nu a primit un răspuns oficial documentat, ci doar precizări „ba că nu au timp, ba că raportele au fost distruse în timpul inundaţiilor de la Vadul lui Vodă etc”.

Valeriu Reniţă preşedintele onorific al echipei Sfântul Gheorghe afirmă că unii conducători de cluburi nici nu au auzit de astfel de donaţii până în 2009, iar pe site-ul Federaţiei nu există vreun document care ar relata despre asta.

Ilia Uzun, preşedintele FC Găgăuzia a spus că deşi Federaţia are un buget anual de peste 80 milioane de lei, cât al unui raion, FMF nu are un raport detaliat şi publicat despre modul cum au fost administraţi aceşti bani.

Conform unor date făcute public la Forumul Fotbalistic prin diferite programe UEFA trimite în Moldova milioane de euro.

sursa: adevarul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/multe-cluburi-de-fotbal-din-moldova-acuza-federatia-de-deturnarea-banilor-uefa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19