Select your Top Menu from wp menus

Moneda europeană are şanse să scadă în săptămâna curentă

Moneda europeană are şanse mari să scadă în săptămâna curentă, ca urmare a faptului că în bugetul Greciei a mai fost depistată o gaură de 15 miliarde de euro, iar negocierile privind semnarea unui acord cu creditorii privaţi privind restructurarea uriaşei datorii.
În aceste condiţii moneda europeană s-ar putea deprecia, susţine Sveatoslav Mihalache, expert financiar la Financial Brains.  Expertul nu recomandă cumpărarea de euro la un curs mai sus de 1,293 dolari.
Nivelul de rezistenţă este de 1,328 dolari, la care se poate de vândut euro.
Pe piaţa internă dolarul continuă să se aprecieze, iar direcţia este de 12,30-12,40 lei. Astăzi la casele de schimb valutar dolarul  s-a tranzactionat  la un curs mai mare de 12 lei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/moneda-europeana-are-sanse-sa-scada-in-saptamana-curenta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19