Select your Top Menu from wp menus

Moldsilva susţine că vânătoarea din 23 decembrie a fost legala

Moldsilva susţine că vânătoarea din 23 decembrie a fost legala relatează Radio Orhei cu referire la un comunicat emis de Serviciul de presă al Agenției Moldsilva.
Printre altele în comunicat se menţioneată că vânătoarea în rezervaţia „Pădurea Domnească” a fost organizată şi desfăşurată autorizat în baza Ordinului Agenţiei nr. 168 din 14 septembrie 2012 „Cu privire la deschiderea vănătorii la mistreţi în anul 2012” emis în conformitate cu Hotărîrea Guvernului nr. 606 din 15 august 2012, precum şi ordinului Rezervaţiei Naturale „Pădurea Domnească” nr. 95-P din 29 noiembrie 2012 „Cu privire la deschiderea vînătorii la mistreţi în anul 2012.” Conform ordinilor respective, vînătoarea s-a organizat şi a demarat în vederea reglării numerice a efectivului de mistreţi din teriroriul Rezervaţiei Naturale (Ştiinţifice) „Pădurea Domnească”.
În statutul Rezervaţiei Naturale „Pădurea Domnească” Î.S. înregistrată la Camera Înregistrării de Stat pe lîngă Ministerul Dezvoltării Informaţionale al Republicii Moldova of. teritorial Bălţi din 19.12.2005 deasemenea în pct. 3.9 se relatează că pe teritoriul zonei de administrare naturală se pot desfăşura următoarele activităţi, ca reglarea densităţii numerice a animalelor în cadrul aplicării măsurilor de selecţie.
Amintim că astăzi MAI a emis un comnicat prin care anunţa că a pornit un caz penal privind vânătoarea din 23 decembrie, pe care o califică ca ilegală.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/moldsilva-sustine-ca-vanatoarea-din-23-decembrie-a-fost-legala/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19