Select your Top Menu from wp menus

Moldovenii au început să trimită mai puţini bani în ţară

Banca Națională a Moldovei (BNM) spune că transferurile de bani din străinătate pentru persoanele fizice au scăzut în primele două luni ale anului cu 6 la sută şi au constituit 191 milioane de dolari.

BNM mai spune că este o tendință inversă faţă de anul trecut, când volumul remitențelor a crescut în ianuarie-februarie cu 14,8 la sută, depășind nivelul de până la criza financiară și economică.

Potrivit Moldpres, scăderea de anul acesta se poate explica prin revenirea acasă a multor muncitori moldoveni din Rusia după încheierea construcțiilor olimpice de la Soci și după intrarea în vigoare la începutul anului a restricţiilor rusești impuse imigranților.

sursa: europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/moldovenii-au-inceput-sa-trimita-mai-putini-bani-in-tara/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19