Select your Top Menu from wp menus

Moldoveni prinși cu mașini de lux furate în Ucraina, clonate în România

Poliţiştii români au identificat şi închis un canal ilegal prin care erau aduse în țară maşini de lux furate din Europa. În afacerea murdară erau implicați și doi cetățeni moldoveni.

Ofițerii au găsit într-un container din Portul Constanţa Sud Agigea două automobile de lux înmatriculate în Ucraina. Autoturismele au fost aduse pe roţi din această ţară şi introduse în România prin punctul de trecere a frontierei cu Republica Moldova, Oancea, de către un cetăţean rus şi doi moldoveni.

S-a descoperit că mașinile cu aceste date de identificare nu au părăsit niciodată teritoriul ucrainean şi în prezent circulă pe străzile din Kiev. Autoturismele erau sustrase din ţări vest-europene, cum ar fi Germania, şi repuse în circulaţie prin sistemul „clonă”.

Membrii grupului format din trei cetăţeni ucraineni, doi moldoveni şi un cetăţean rus au mai adus în România cinci astfel de autoturisme respectiv două Lexus-uri, două BMW-uri şi o Toyota, prin acelaşi procedeu.

sursa: adevarul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/moldoveni-prinsi-cu-masini-de-lux-furate-in-ucraina-clonate-in-romania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19