Select your Top Menu from wp menus

Moldoveni prinși cu marfuri de contrabandă de o jumatate de milion de lei

Trei cetățeni ai Republicii Moldova au fost reținuți pentru transportarea ilegală a unor mărfuri din Ucraina în R. Moldova. Au fost găsite jucării, haine și încălțăminte pentru copii care valorează aproape jumătate de milion de lei.

Potrivit Serviciului Vamal de Stat al Ucrainei, în timpul controlului vamei de la Cuciurgan au fost depistate trei bărci acoperite cu trestii în care erau ascunse 120 de produse.

Deținătorii mărfii au fost prinși mai târziu cu ajutorul câinelui de serviciu, Palima. El a arătat polițiștilor drumul spre o casă privată unde se ascundeau moldovenii.

Bărbații și-au recunoscut vina, iar mărfurile și bărcile au fost confiscate.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/moldoveni-prinsi-cu-marfuri-de-contrabanda-de-un-milion-de-lei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19