Select your Top Menu from wp menus

Moldoveni cu rulote furate au fost reţinuţi în România

În România politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Albita au depistat doua rulote furate din Germania, respectiv, Italia, pe care doi barbati cu cetatenie romana si R. Moldova intentionau sa le scoata din tara. Potrivit IJPF Iaşi în ultima zi de mai , in Punctul de Trecere a Frontierei Albita s-a prezentat pentru efectuarea controlului de frontiera, conducand un ansamblu de autovehicule format din microbuz si rulota, marca Schueler, Igor M., de cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 32 de ani.
În urma verificărilor s-a constatat că rulota figureaza ca fiind furata din Germania, incepand cu luna ianuarie a acestui an.
În seara aceleaşi zile , in acelasi punct de trecere a frontierei s-a prezentat pentru efectuarea controlului de frontiera, pentru a iesi din tara, conducand un ansamblu de autovehicule format din autoturism si rulota, marca Fendt, model 410B, Alexandru A., de cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 31 de ani.
Şi în acest caz în urma verificărilor s-a constatat faptul ca rulota figureaza furata din Italia si ca numarul de inmatriculare aplicat pe aceasta apare atribuit unei motociclete marca Honda, cautata pentru confiscare de autoritatile italiene.
Politistii de frontiera vasluieni le-au intocmit celor doi cetateni lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, iar in cel de-al doilea caz si pentru savarsirea infractiunii de tractare a unei remorci neinmatriculate ori cu numar fals de inmatriculare.
Ambele vehicule, au fost indisponibilizate in vederea recuperarii acestora de catre proprietarii de drept.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/moldoveni-cu-rulote-furate-au-fost-retinuti-in-romania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19