Select your Top Menu from wp menus

Moldoveni cu acte false şi 1500 de pachete de ţigări de contrabandă au fost reţinuţi de poliţiştii români

Doi şoferi care conduceau vehicule cu acte false şi unul care transporta 1500 de pachete de ţigări de contrabandă au fost reţinuţi de poliţiştii români de frontieră în ultimele 24 de ore.

În primul caz echipa comuna de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita a descoperit, ascunse si nedeclarate, in locasuri special amenajate, in praguri si in toate cele 4 pneuri ale autoturismului pe care il conducea un cetatean din R. Moldova, aproximativ 30.000 de tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova.

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati-rutier au depistat un barbat cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, in varsta de 30 ani, care conducea un autovehicul marca Volkswagen, inmatriculat in Bulgaria si care a prezentat la control un permis de conducere falsificat.

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stanca, judetul Botosani, au depistat un cetatean din R. Moldova, in varsta de 40 ani, care conducea un autocamion marca Iveco, inmatriculat in Italia, ce avea inspectia tehnica periodica falsificata.

Celor 3 persoane le-au fost întocmite lucrări penale în conformitate cu legislaţia română


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/moldoveni-cu-acte-false-si-1500-de-pachete-de-tigari-de-contrabanda-au-fost-retinuti-de-politistii-romani/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19