Select your Top Menu from wp menus

Moldoveanul din Bucureşti, isi fotografia clientii din bordelurile de lux

Scandal sexual cu politicieni și oameni de afaceri. Moldoveanul Efim Podval, “regele” bordelurilor de lux şi încă patru angajate ale localurilor de toleranţă au fost arestaţi de poliţia din Bucureşti. Oamenii legii au descoperit că moldoveanul îşi filma clienţii.

Potrivit presei române, poliţia l-a reţinut pe Podval, după ce au descins la două dintre bordelurile lui. De acolo au fost confiscate casete cu mii de ore de filmări.

Cele patru femei arestate de asemenea sunt moldovence. Acestea nu erau prostituate, ci lucrau, în ture, ca recepţionere la casele de toleranţă.

Podval are trei bordele de lux în România. Primul a fost înfiinţat în anul 2005, sub formă de bar, care ulterior s-a transformat în casă de toleranţă. Presa de peste Prut scrie că acesta a făcut în fel şi chip ca localul să fie frecventat doar de persoane VIP, iar fetele care lucrau acolo ca prostituate erau foarte frumoase.

Costul la servicii erau peste preţul pieţei, iar localul avea reguli stricte pentru a atrage câţi mai mulţi clienţi. Clienţii puteau să consume gratis ori să intre cu băutura de afară. Ulterior, însă aceştia plăteau de la 150 la 200 de euro ora de sex.

După ce serveau băuturi, clienţii erau conduşi de către prostituate într-o clădire alăturată, unde patronul amenajase mai multe camere, iar în fiecare dintre acestea fusese montată şi o minicameră de filmat.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/moldoveanul-din-bucuresti-regele-bordelurilor-de-lux-isi-pe-ascuns-clientii-milionari/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19