Select your Top Menu from wp menus

Moldovean, suspectat de răpirea unui businessman din Roma

Forțele de ordine italiene au arestat un cetățean al Republicii Moldova, suspectat că ar fi răpit un om de afaceri din Roma, pentru care a cerut o răscumpărare de 500 mii de euro.

Moldoveanul, în vârstă de 29 de ani, a intrat la 10 iunie în garajul victimei din localitatea Valle Aurelia și amenințându-l cu un pistol la legat la mâini și picioare, l-a pus în portbagajul maşinii sale și l-a dus la o fermă părăsită din Sabaudia, provicia Latina, scrie romatoday.it.

Familia businessmanului a găsit mai târziu în garaj un bilețel lăsat de criminal prin care i se cerea o răscumpărare de 500 mii de euro pentru eliberarea bărbatului.

Poliția a început cercetarea imediată a cazului și a înăsprit controalele în zonă. De frică că va fi identificat, infractorul și-a abandonat victima la fermă și a fugit. La scurt timp, omul de afaceri a reușit să-și dezlege mâinile, a ieșit pe fereastră și a alertat poliția.

La 23 iunie, bărbatul a fost reținut. Acesta se ascundea în casa altor doi moldoveni,în vârstă de 28 și 29 de ani, care au fost arestați pentru complicitate. Infractorul a încercat să scape de arma și peruca folosite la răpire, dar oamenii legii le-au găsit în balconul apartamentului.
sursa:union.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/moldovean-suspectat-de-rapirea-unui-businessman-din-roma/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19