Select your Top Menu from wp menus

Moldovean, snopit în bătaie de microbiștii FC Zenit

Un cetățean al Republicii Moldova a fost snopit în bătaie de microbiștii echipei de fotbal „Zenit”. Incidentul a avut loc ieri la Moscova după meciul Zenit – Spartak, informează agenția de presă NEWSmsk cu referire la o sursă din poliție. 

„Un microbist al FC „Zenit” în vârstă de nouăsprezece ani, l-a bătut grav pe un cetăţean al Republicii Moldova lângă stația de metrou „Universitatea” din Moscova”, a precizat sursa.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În total, poliţiștii ruși au reţinut peste 150 de persoane în timpul meciului de fotbal între echipe Zenit – Spartak, informează serviciul de presă al Ministerului rus de Interne.

sursa: unimedia.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/moldovean-snopit-in-bataie-de-microbistii-fc-zenit/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19