Select your Top Menu from wp menus

Moldovean prins cu viză Shengen falsă la Aeroportul Chişinău

Polițiștii de frontieră, din cadrul Secției control de frontieră Chișinău-Aeroport, au depistat un cetățean moldovean care intenționa să plece peste hotare, în baza unei vize Schengen false.
Ulterior, s-a constatat că și două ștampile de trafic, aparținând autorității de frontieră ucrainești, sunt contrafăcute.

Bărbatul a declarat că a obținut viza de călătorie, în schimbul sumei de 150 euro, prin intermediul unei persoane a carei identitate nu o cunoaște, cu scopul de a efectua deplasări în UE. Referitor la ștampilele aplicate, acesta susținea că personal a solicitat să-i fie aplicate ștampilele, acest fap insă nu a fost confirmat de autoritățile din Ucraina.

Polițiștii de frontieră i-au întocmit moldoveanului actele de reținere pentru uz de fals în documente și mărturii false, ca apoi să fie transmis organului de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/moldovean-prins-cu-viza-shengen-falsa-la-aeroportul-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19