Select your Top Menu from wp menus

Moldovean pornit spre Dubai cu peste 70 de mii de dolari – reţinut de poliţie VIDEO

Angajații Poliției de Frontieră au reținut peste 77 de mii de dolari, care urmau a fi scoși ilegal din țară. Suma impresionantă a fost depistată în bagajul de mână și în haina unui cetățean moldovean. Reținerea a avut loc la data de 22 ianuarie, aproximativ la ora 15:00, pe aeroportul din Capitală.

Ofițerii de investigații speciale, în comun cu inspectorii controlului special, din cadrul punctului de trecere Chișinău Aeroport, au identificat, în baza informațiilor operative, în fluxul de pasageri ai rutei aeriene Chișinău-Dubai un bărbat în vârstă de 50 ani.

Pentru valorificarea informației deținute la nivelul Poliției de Frontieră, bărbatul a fost supus unor verificări minuțioase, ca urmare, în bagajul de mână, dar și în haina acestuia, au fost descoperite mai multe bancnote, valoarea cărora constituie suma de 77444 dolari americani.

Bărbatul a declarat că banii provin din activitatea de comerț în afara țării și doar 20% din aceaștia îi aparțin. La fel, acesta le-a mai spus polițiștilor de frontieră că nu cunoaște care este suma de bani permisă pentru traversarea frontierei, fără a fi declarată.

Polițiștii de Frontieră au întrerupt călătoria bărbatului, desfășurând la moment măsuri în vederea stabilirii vinovăției persoanei și prezenței în acțiunile acesteia a elementelor constitutive ale infracțiunii prevăzute de art. 248 alin. (5) Cod penal.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/moldovean-pornit-spre-dubai-cu-peste-70-de-mii-de-dolari-retinut-de-politie-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19